LSDM dhe VMRO debat në mes të rrugës


Konferenca për shtyp e deputetit të LSDM-së, Kostadin Kostadinov nuk përfundoi ashtu siç e priti deputeti socialdemokrat. Sapo përfundoi qëndrimin partiak dhe përshëndeti gazetarët, papritur ndërhyri zëdhënësi i VMRO-DPMNE-së, Naum Sotillkovski, shkruan Alsat M.
Debati nisi në mes të rrugës. Zëdhënësi opozitar u paraqit para selisë partiake pak minuta para se të përfundonte konferenca e deputetit të LSDM-së. Stoillkovski, qëndrimin e Kostadinov e përcolli nga afër./Pacensure

Baby Boo