LSDM, BDI dhe BESA, bëhen bashkë për Kumanovën

Kandidati i LSDM-së, Oliver Ilievski sot është takuar me përfaqësues të BDI-së dhe Lëvizjes Besa.
Në këtë takim miqësor, Ilievski ka marrë mbështetjen e dy partive shqiptare për raundin e dytë zgjedhor.
Nga ana tjetër, Maksim Dimitrevski është takuar me kandidatin e VMRO-DPMNE-së.