LSDM: Asgjë nuk fshihet, OBRM-PDUKM-ja keqpërdor ngjarje tragjike

Në reagimin e LSDM-së thuhet se është joserioze dhe papërgjegjshmëri që OBRM-PDUKM-ja pa trup keqpërdor ngjarje tragjike, duke plasuar informacione të pa sakta, jo të pavërteta dhe nxit tensione mes qytetarëve. Me këtë OBRM-PDUKMja sipas LSDM-së tregon se nuk ka ndërgjegje në krye të partisë.

Ata i bëjnë thirrje që OBRM-PDUKM-ja të ndalojë të thotë të pavërteta dhe të ndalojë të keqpërdor këtë rast tragjik

“Asgjë nuk fshihet, përkundrazi, publiku që nga ditë e parë e ngjarjes tragjike është njoftuar me të gjitha detajet për veprimet që janë ndërmarrë nga institucionet dhe të gjitha informacionet për këtë ngjarje janë publike dhe të qasshme”, thonë nga LSDM-ja duke thënë se Ministria e Punëve të Brendshme për një dit i gjeti të dyshuarit e veprës penale dhe se i gjithë rasti tash është në duart e Prokurorisë.

Ata bëjnë thirrje si parti përgjegjësi në qetësi te të gjithë qytetarët. Bëjmë thirrje të mos shpërndahen lajmet e rreme dhe dezinformimet që po qarkullojnë, dhe se institucionet veprojnë sipas kompetencave të tyre ligjore.

“Në procedurë ligjore duhet të dënohen për këtë veprim dhe të ballafaqohen me përgjegjësi me ligjet e Republikës së Maqedonisë.

Baby Boo