LSDM akuzon drejtorin e VMRO-së se po organizon iftar në shkollë (ftesa)


LSDM ka akuzuar drejtorin e shkollës fillore “Bratstvo Edinstvo” në fshatin Konjare të komunës së Petrovecit, Borçe Mitevski, se po organizon iftar në objekt të shkollës, shkruan Fakte. Sipas LSDM, është mirë që Mitevski organizon iftare, por kjo nuk duhet të ndodhë në shkollë.

Ditë më parë, u akuzoi drejtoresha nga radhët e LSDM-së, në një shkollë fillore në Radovish, njejtë për iftarin në objekt shkolkor. Inspektorati e dënoi shkollën dhe drejtoreshën, për të cilën edhe u ngrit procedurë për shkarkim.

Si duket LSDM dhe VMRO po bëjnë garë kush po denoncon dhe dënon njëra tjetrën më shumë, në lidhje me organizimet e iftarëve./FAKTE.Net