Llotaria Shtetërore, “Peshku i Artë “, prej 1.000.000 denarëve kësaj radhe shkoi në Prilep


Lotaria e menjëhershme “Peshku i Artë “në serinë e tij të 6-të vazhdon të kënaqë shumë lojtarë dhe të tregojë shumë histori të lumtura të gjuajtjes.

“Këtë herë fituesi me fat i çmimit kryesor prej 1.000.000 denarë shkoi në Prilep. Igorce Bogojeski së bashku me djalin e tij gjashtë vjeçar blenë 10 tiketa të menjëhershme nga pika e shitjes “Margaritka” në Prilep. Në njërën nga këto rrushi si numër fitues ishte numri 08, i cili u paraqit në njërën nga fusha “Numrat e juaja”. dhe më poshtë ishte shkruar shuma e fitimit në vlerë prej 1.000.000 denarë”, njoftuan nga Llotaria Shtetërore.

Igorce dhe familja e tij, si lojtarë për një kohë të gjatë të tiketave të çastit më në fund kanë gjetur tiketën e tyre me fat.
Siç thanë ata, ata do të vazhdojnë të besojnë në lumturi dhe do të vazhdojnë të gërvishtin biletat e çastit të lotarisë, dhe herë pas here, si më parë, ata do të luajnë disa kombinime LOTTO 7.

“Ata do të investojnë fondet e fituara në rinovimin e shtëpisë së. Ne i urojmë fat të mirë, dhe urojmë që të gjithë lojtarët e tjerë të marrin fitime nga lotaria e çastit PESHKU i artë, i cili për vetëm 50 denarë mund t’ju sjellë deri në tre fitime në një biletë të llotarisë së çastit”, njoftuan nga Llotaria Shtetërore.