Lladrovci: Shqiptarët në Maqedoni po bashkohen, të lumtë Ali Ahmeti

“Lajme të shkëlqyera nga Maqedonia e veriut. Ali Ahmeti, jo vetëm që i fitoi zgjedhjet bindshëm ndaj konkurrentëve të brendshëm, por edhe ndaj ndihmëtarëve të jashtëm planprishës dhe përç*arjendjellës!
Për më tepër, me të kuptuar rezultatin e fitores, ju bëri ftesë të gjithëve për bashkëpunim dhe unitet! Një leksion politik i liderit fitimtar, për tërë hapësirën shqiptare!

Baby Boo

Tregoi shembullin më të mirë se si duhet të fitohet dhe me e nda fitoren edhe me kundërshtarët politikë dhe jo për inate politike me e humb edhe fitoren e vet! Të lumtë, vëlla Ali Ahmeti!” Shkruan Ramiz Lladrovci në facebook.

Ali Ahmeti, jo vetëm që i fitoi zgjedhjet bindshëm ndaj konkurrentëve të brendshëm, por edhe ndaj ndihmëtarëve të…

Publiée par Ramiz Lladrovci sur Vendredi 17 juillet 2020