(LIVE) Deklarata e kryeministrit Zaev dhe kryetarit të “Alternativës”, Gashi

Kryeministri i Maqedonisë së Veriut, Zoran Zaev dhe kryetari i Alternativës , Afrim Gashi, sot me fillim nga ora 13 në Klubin e Deputetëve japin deklaratë për media.

LINKU I VIDEOS LIVE

Baby Boo