Lirohet Ismail Morina-Ballisti, këto janë fjalët e para të tij

Para pak minutash është liruar nga paraburgimi Ismail Morina i njohur si Ballisti.

Me një foto me konsullin shqiptar në Bari, Ballisti ka reaguar duke lajmëruar lirinë.

“Me konsullin e pergjithshen te republikes se Shqiperise te akredituar ne Bari te Italise Zotrine/Dashamirin Adrian Haskaj. Pergzime te veçanta strukturave te shtetit shqiptare qe jane pefshire ne perpjekjet per lirimin tim,respekt per Kroacine dhe Italine ne paanshmerine e treguar prej tyre dhe mirenjohje gjith atyreve qe zbriten rrugeve te kryeqytetit shqiptar ne mbrojtjen time.

I LIRË !!

Rrofte shpirti i shqiptarit” shkruan Ballisti në Facebook.

Baby Boo