Lirohet hapësira publike që kish bllokuar “Dauti Komerc’


Pasi sektori për veprimtari komunale dhe mbrojtje të ambientit jetësor në Komunën e Tetovës, me kërkesë zyrtare ju drejtua firmës “Duti Komerc” konkretisht marketit që gjendet në rrugën “Marshall Tito” për lirim të menjëhershëm, të pronës publike, gjegjësisht kërkon që të zhvendoset pengesa për kalim e cila është vendosur në trotuar.

Ajo sot edhe u miratua, pasi kaluan tetë ditë nga dërgimi i urdhëresës!

http://www.pacensure.com/2018/04/21/komuna-e-tetoves-ka-urdheruar-dauti-komerc-te-cliroje-hapesiren-publike-ne-afat-prej-8-ditesh/