Liridon Disha: “Edhe Tetova do të ketë polici bashkiake si Tirana”


Kandidati për këshilltarë komunal Liridon Disha shkruan:
Edhe Tetova do të ketë polici bashkiake njelloj si Tirana. Policia komunale do te jete e paarmatosur dhe ne sherbim te qytetareve, per te vendosur rend ne parkimin e makinave, per tu ndihmuar pleqve dhe personave me hendikep, per rregullimin e kaosit ne trafik dhe per inspektimin e kontejnereve te mbeturinave dhe pastertine e qytetit!

Kerkesa per ndryshime ligjore do te dorezohet ne parlament ne momentin kur ne do ta fitojme mandatin e 3-te. Per shkak se jemi force e besueshme dhe e deshmuar politike, ska dyshim se edhe kjo do arrihet per nje kohe shume te shpejte!
Te gjitha keto i kemi parapare ne planprogramin tone per 4 vitet e ardhshme.