Likovë, 58 raste aktive me Kovid-19

Komuna e Likovës në 48 orët e fundit ka regjistruar 43 raste pozitiv me Kovid-19. Numri i përgjithshëm i rasteve aktive në këtë komunë është 58, ndërsa i të infektuarve deri tani 157.

Më shumë të infektuar ka në Sllupçan, Mateç, Nikushtak dhe Likovë. Deri tani numëron 6 viktima, i fundit një 52 vjeçar nga fshati Nikushtak.

Adrian Kerimi

Baby Boo