Lëvizja Besa zgjedh Nimetulla Kadriu bartës liste në këshilli Komunal komuna e Studeniçanit!


Lëvizja Besa zgjedh Nimetulla Kadriu bartës liste në këshilli Komunal komuna e Studeniçanit!

Ja postimi i plotë:

Lëvizja BESA në këto zgjedhje lokale do të përfaqësohet nga Nimetulla Kadriu si bartës liste në këshillin komunal. Studenicani ka fatin që bartësin e listës e ka nga po i njejti fshat i cili gjithmonë vlerëson të mirin, të drejtin dhe adekuatin. Nimetullai është i Bujk i diplomuar pranë Fakultetit të shkencave bujqësore dhe ushqimit në “Kirili dhe Metodi” në Shkup.
Ai do të angazhohet që ti përfaqësojë interesat kolektive denjësisht në kuvendin lokal, tu dalë në ndihmë banorëve dhe zërin e tyre të kërkesave dhe nevojave ta shëndrojë në shërbim të kryer në rrugë institucionale.
– Lista pason me Nusret Alii nga fshati Batincë si i dyti në radhë, student i diplomuar në “Inxhinieri për mbrojtjen e ambientit” pranë Universitetit “Nënë Tereza” në Shkup.

Ta përkrahim njeriun i cili do ti shërbejë të mirës, ta përkrahim rininë dhe të krijojmë një faqe të re të politikës.