Lëvizja BESA të shtunën mba konventën themeluese të degës rajonale të Forumit të Gruas – Tetovë

Lëvizja BESA të shtunën në Pallat të Kulturës në Tetovë do të mbajë konventën themeluese të degës rajonale të Forumit të Gruas në Tetovë, ku do të zgjedh kryetaren dhe kuvendin e degës.

Kujtojmë se Lëvizja BESA po konsolidon Forumin e Gruas dhe atë rinor, për tu bërë gati për zgjedhje eventuale parlamentare.

Baby Boo