Lëvizja Besa reagon pas vendimit për “Monstrën”: Nevojiten reforma të menjëhershme në gjyqësor

Partia që është pjesë e pushtetit Lëvizja Besa përmes një komunikate ka reaguar pas vendimit të sotëm të Gjykatës Penale për rastin “Monstra”. Nga kjo parti thonë rasti është i montuar dhe kërkojnë reforma në gjyqësorë.

Baby Boo
Pekon Bakery

“Për fat të keq gjyqësori ka humbur kredibilitetin deri në atë masë sa gjithçka që sillet si vendim është gjenerator kryesor i pakënaqësive.

Duke kuptuar ndjeshmërinë e rastit në fjalë dhe publicitetin gjatë këtyre viteve si dhe gjitha indikacionet se kemi të bëjmë me një rast të montuar dëshmon nevojën e menjëherëshme për reforma në gjyqësor dhe ndërtimin e një sistemi kredibil. Urojmë që instancat më të larta gjyqësore të sjellin vendime më të drejta dhe mos të lejohet që në bu*rg të vuajnë njerëz të pafajshëm ndërsa kri*minelët e vërtetë të shëtiten të lirë.” thuhet në reagimin e Lëvizjes Besa.

Restorant Lumare