Lëvizja Anti Bixhoz: “Zaev nuk mbajti premtimin“


Lëvizja Anti Bixhoz përmes një konference për shtyp ka theksuar se edhe përskaj betejës që ka bërë për mbylljen e kazinos afër Universitetit të Tetovës dhe shkollës së Mjekësisë, megjithatë në vend ka vazhduar edhe më tej hapja e kazinove. “Kumari tek ne nuk është problem lokal, as problem komunal, as problem sezonal, më së paku problem që do të shtjellohet vetëm para zgjedhjeve, por është kancer i kamotshëm që ia tejkalon çdo kriminaliteti shoqëror.

Derisa ne si lëvizje bashkë me qytetarët e ndaluam hapjen e kazinos tek Universiteti i Tetovës, nga ana tjetër u hapen edhe shumë objekte tjera që e rënduan edhe më tej situatën e na nënçmuan edhe me shumë si lëvizje dhe shoqëri në përgjithësi”, tha Jushi Emërllau nga Lëvizja Anti Bixhoz.

Nga Lëvizja Anti Bixhoz po ashtu kanë shprehur revoltën edhe ndaj kryeministrit Zaev që nuk ka mbajtur premtimin për moslejimin e hapjes së objekteve të lojërave të fatit.