Letër me përmbajtje kërcënuese janë dërguar deputetëve të Maqedonisë (Foto)

Në mëngjes në Kuvendin e Republikë së Maqedonisë kanë arritur letra deri te deputetët me përmbajtje kërcënuese. Deputetja Ivana Tuferxhiq në rrjetin social Facebook që ka publikuar, thotë se letra është nënshkruar nga shoqatë e panjohur për, kurse fillon me “Ne – populli maqedonas”. Nënshkruesit kërcënojnë me burg nëse deputetët përsëri do të votojnë ratifikimin e marrëveshjes me Greqinë, përcjell Telegrafi Maqedoni.

Baby Boo

“Ju bëjmë me dije, teksti që është publikuar dhe tregon qartë përgjegjësinë dhe pasojën e votimit tuaj për Ligjin për ratifikim të marrëveshjes mes Greqisë dhe “palës tjetër” (Maqedoni). Ju tregojmë se votimi “për”, ka përgjegjësi penale, do të sjell kaos në shtet që do të sjellë në zgjedhje të reja parlamentare ku nuk do të jeni në Kuvend, kurse shumica prej juve do të shkoni në burg”, thuhet në letrën kërcënuese

“Presion për votim të caktuar në Kuvend ësht e drejtë legjitime të qytetarëve, por në kur në përmbajtje do të shkruani “do të ketë kaos, dhe pas zgjedhjeve do të shkoni në burg” është e paqartë se çka duhet të thuhet”, thuhet në reagimin deputetes Ivana Tuferxhiq.

Restorant Lumare