Leter e hapur dërguar Kryeministrit të R.Kosovës Ramush Haradinajt!

Letra e ish ushtarit të UÇK-së:

Qeveria e R.Kosoves , duhet ta formoje nje Komision qe te hap bisedimet me shtete fqinje per kthimin e eshtrave te Ushtarve dhe Komandanteve te UÇK-es , te cilet kan ren per te mos vdekur kurr!

Prandaj ne ne kete postim bej thirrje , qe sa me par te ndermirret diqka per keta trima , kemi shume ushtar dhe Komandant Deshmore te cilet vdiqen ne nje ideal , dhe sot e sa vite me par nuk u interesua as kush per ta!

Une personalisht kam rastin e vllaut Ish Komandant Drenices Avni Beqirit i cili u vra ne luften e Ilirides dhe nuk u interesua askush per kthimin e eshtrave!

Me secilin nga Komandantet dhe Deputetet te parlamentit , Minister , zv.Minister qe kam pas takim , se cili e ka hedh fajn mbi njeri-tjetrin dhe nuk ka qen ne gjendje me marr persiper , dhe me vazhdu proceduren

Andaj menyra ma e mira per kthimin e Eshtarave te Çlirimtarve eshte qe Qeveria e R.Kosoves ta formoj Komisionin e te hyn ne procedura me nje here!

Baby Boo