Lëshoi tarracën me qira për tifozët, ja sa para fitoi


Shumë tifozë të Gjilanit kishin udhëtuar drejt Pejës për të ndjekur ndeshjen finale mes Prishtinës dhe Dritës. Për ta ishin rezervuar vetëm 100 bileta, por pjesa tjetër gjeti një zgjidhje provizore.

Ata u ngjitën në tarracën e një pallati për ta ndjekur ndeshjen. Sipas Gazetës “Olle”, pronari i pallatit ka arritur të fitojë plot 400 euro me këtë “tribunë” të improvizuar.

Baby Boo