“Leopardi” i UÇK-së që vd*iq sot, u ftua si dëshmitar në Speciale, ja çfarë tha kur e thirrën

Ish-pjesëtari i Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës Xhavit Elshani ka vde*kur sot. Lajmin e ka dhënë Zafir Berisha nga Nisma Socialdemokrate ish-komandant i UÇK-së. Para katër muajsh Gjykata Speciale e kishte ftuar Xhavit Elshanin në cilësinë e dëshmitarit. Përmes një postimi në Facebook Elshani i njohur nga bashkëlu*ftëtarët si “Leopardi” kishte thënë se dy persona ia kishin çuar fizikisht ftesën në shtëpi.

“Desha të njoftoj opinionin miqët, shokt dhe bashkluftetaret se sotë më dat 09. 11. 2019 në ora 17:50 kam marr ftes për tu paraqit në Hagë në cilësin e dëshmitarit! Ftesën e kam pranuar fizikishtë në shtëpinë time nga dy persona zyrtar të tribunalit të Hagës!” kishte shkruar Elshani.

Baby Boo

Ai kishte thënë se luf*ta e UÇK-së ishte e drejtë dhe se do të dëshmonte në Hagë për pastërtinë e saj. “I bindur se lu*ta e UÇK-së ishte e drejtë dhe e domosdoshme dhe si të tillë askush nuk mund ta mohojë e aq më pak ta denigroj. Do të dëshmoj për pastërtin e saj si e vetmja rrug per lirin e Kosovës!” kishte shkruar Elshani.

https://www.facebook.com/xhavit.el/posts/775782719525813