Lëndohet një fëmijë nga era e fort dje në Shkup


Era e fortë që kaploi dje qytetin e Shkupit ka lënduar një fëmijë dhe për pak i ka ikur tragjedisë, njoftojnë nga MPB.

Në orën 17:30 në këndin e lojërave në rrugën “Gjorgi Popo Hristov” në Topan një tend e ka goditur fëmijën i cili kishte dalur për të shëtitur.Derisa shëtiste me shokët e tij tenda i ka rënë mbi kokë, me çka menjëherë është dërguar në Spitalin e Përgjithshëm të Shkupit “Shën Naum Ohridski”, ku iu është dhënë ndihma mjekësore

Baby Boo