Lëndohen policë në protestën e “Monstrës”


Për shkak se eksaloi situata në protestën për “Monstrën”, pasi policia e bllokoi marshimin, një polic u lëndua.
Lëndimi erdhi pasi protestuesit të revoltuar nga bllokada, i sulmuan ata, transmeton TV21.
Ka arritur edhe ndihma e shpejtë për t’i dhënë ndihmën e parë.

Protestuesit edhe pse ju dhanë afat 10 minutave policëve ta lirojnë rrugën, policët sërish nuk u kthyen prapa.
Plani ishte që marshi të vazhdojë drejt Gjykatës dhe Qeverisë.