Ledri Vula nesër në Shkup


Nesër në Shkup në orën 16 nis festë e madhe për të gjithë më në sheshin Skënderbe në Shkup,me moton “Kampionët Festojnë”. Aty performon Ledri Vula.

Artan Grubi në facebook shkruan:Nesër, e diel 15 maj, në ora 20:00 në sheshin Skënderbeu në Shkup, festë familjare për të gjithë, nga Shkupi, Tetova, Gostivari, Kumanova, Kërçova, Dibra, Struga dhe të gjitha vendet tjera.

Mirëardhshi në festën e kampionave.
Ledri Vula