Lë alkoolin, shndërrohet në një superyll – FOTO


Një modele suedeze në Instagram ka zbuluar pasojat e rënda që mund të lërë alkooli në trupin tuaj

Ajo ka publikuar foto të sajat gjatë periudhës që konsumonte alkool dhe pas ndërprerjes së saj.

E ndryshimi është i qartë, fiziku i 27-vjeçares Jelly Devote është shumë më ndryshe nga ai i disa viteve më parë.

Apeli që ajo bën për femrat është se pavarësisht dietave që ato mund të mbajnë, apo ushtrimeve fizike në palestër asnjëherë nuk do të arrijnë linjat perfekte pa hequr dorë më parë nga alkooli.

Baby Boo