ldri Istrefi takon nënat strugane: Zbrazja e shtëpive tona është alarmante, Struga meriton qeverisje me duar të pastra


Nënat e shtrenjta strugane!
#Migrimi tanimë nuk njeh as fe as parti.
Sytë e nënave tona nuk thahen nga lotët e derdhura për djemtë e vajzat e tyre në mërgim. Zbrazja e shtëpive tona është alarmante. Të gjithë po përballemi me të. Sidomos ne në Strugë. Të mos lejojmë më derdhje lotësh për fëmijë që po ikin nga ky vend sepse këtu nuk gjejnë të ardhme.

Koha është për nivel tjetër të qeverisjes dhe drejtimit me institucionet publike. Qeverisje me nder e me duar të pastra.- ka shkruar Kandidati për Kryetar komune të Strugës nga opozita shqiptare Aleanca për Shqiptarët – Alternativa Idri Istrefi në facebook.