Largohet nga ASH-ja ish kandidati për kryetar të Likovës. Politikën do ta shoh vetëm në TV


Ish kandadati për kryetar të komunës së Likovës, Bekim Afuzi i ka dhënë fund politikës duke u larguar edhe nga ASH-ja. Ai sot ka shkruar në Facebook se politikën do ta shoh vetëm në TV, shkruan TetovaSot.

“Do të kishte qenë më ndryshe edhe ritmi i jetës nëse gjërat kuptohen dhe dedektohen në kohë por edhe intervenohet me kohë.
Edhe sëmundja e kancerit nëse do të mundej të zbulohej në fazën fillestare dhe të intervenohej në preventiv do të kishin shpëtuar shum nga vdekja !
Një shokë dhe dashamir shum herët më pat thënë se politika është art dhe nëse nuk je aktor mos u merr me të !
Dhe i erdhi FUNDI ,për mua politika do të jetë vetëm ajo që do ta shohë nëpërmjet televizorit ,suksese të gjith atyre që duan të mirren me këtë lloj arti të quajtur politik !” ka shkruar Afuzi

Baby Boo