Lajmërohen pro*testa të reja për rastin “Monstra” dhe rastet tjera të montuara


Radiotelevizioni Shqiptar i ka kushtuar një emision gjendjes në Maqedoninë e Veriut me theks rastet e montuara gjyqësore ku kanë pës*uar shqiptarët. Në këtë emision kanë qenë mysafir Bedri Hajdari, Adil Mustafa, Blerim Ahmedi dhe Jetullah Qerimi.

Ata kanë paralajmëruar pro*testa të reja dhe bll*okada të gjitha rrugëve nacionale gjatë muajit prill, kurse nga partitë shqiptare të lëshojnë Qeverinë, se përndryshe do t’i shpallin tra*dhtarë. Emisionin mund ta përcillni në videon më poshtë: