Lajm i mirë për shqiptarët e Zvicrës, lëshohet linja e rregullt ajrore Cyrih-Tiranë


Kompania e fluturimeve Edelweiss, ka bërë të ditur që do të fillojë fluturimet edhe në dy destinacione të reja, Cyrih-Tiranë dhe Cyrih- Kalamata.

Nga data 1 prill 2019, linja ajrore do të fluturojë nga Cyrih në Tiranë të hënën dhe të premten, dhe nga Cyrih në Kalamata më 7 qershor 2019, çdo të premte. Dy destinacionet e reja mund të rezervohen tani e tutje. Kështu, rrjeti i rrugës së Edelweiss po rritet në 70 destinacione të reja.

Përveç kësaj, kapaciteti i fluturimit në Oqeanin Indian do të rritet: Për verën e vitit 2019 Edelweiss e shtrin ofertën në Mauritius dhe Seychelles dhe fluturon këto dy destinacione gjatë gjithë vitit. Çdo të shtunë, Edelweiss fluturon pa ndërprerë në Seychelles dhe gjithashtu pa ndalesë në Mauritius të martën dhe të premten.