LAJM I FUNDIT/Është gjetur mbi 1 tonë drogë në një depo në Butel

Policia  në kuadër të masave të përforcuara në luftën kundër tregtisë së paligjshme me drogë  dhe në koordinim me Prokurorinë Themelore Publike – Kavadar, për momentin po zhvillon një aksion anti-drogë në rrethin e Shkupit, me çrrastë në një depo në Butel është gjetur dhe konfiskuar  mbi 1 tonë drogë. Lajmi është konfirmuar edhe nga drejtori i Byrosë për Siguri Publike, Sasho Tasevski.

Baby Boo

“Është privuar nga liria një person, ndaj të cilit do të ngritët padi adekuate në bazë të nenit 215, alineja 1, nga Kodi Penal. Hetimi është në zhvillim e sipër për të zbuluar edhe përfshirjen e personave të tjerë në tregtinë e paligjshme me marijuanë”, deklaroi Tasevski.