Labinot Tahiri: Unë do ta vizitoj axhën në shtëpi

Ka reaguar deputeti Labinot Tahiri pas publikimit të videos së qytetarit të cilit përmbaruesit ja kishin bllokuar xhiro llogarinë.

Baby Boo Tinex

Ja postimi i Tahirit: “Dhimbjet e qytetarëve brenda shtetit!

Sot ky rast i publikuar në një emision në T7 në orët e mengjesit, ku moderatorja ‘Kaltrina’ dhe ky njeri na bëri të qajmë me lot të gjithëve në familjen tonë e të gjithë popullatën. Keso raste, na bëjnë të mendojmë se ku po i lëm nesër fëmijët tanë.

Sa herë që shoh padrejtesi në shtetin tonë, unë nuk jam as Deputeti e as ai kinse lloji i të pasurve, por ndjehem i njejtë si ai i varfëri.

Një ditë do të viej dita ime, dhe atëherë kur do të viej do të ma bëj Zoti të mundur që të mos shohim raste që nuk po zvogëlohet numri i tyre, por vetëm çka po rritet numri i varferisë.

Me ndihmen e Zotit, Axhën do ta vizitoj në qytetin e tij sepse nuk mund ta shoh të deshpruar ashtu si sot”, ka shkruar deputeti Tahiri, transmeton Pa Censurë.

http://www.pacensure.com/2018/05/14/kercenon-ne-program-te-mengjesit-nga-e-premtja-i-kam-familjen-pa-buke-vec-vetevrasja-me-ka-mbet/

Restorant Lumare