Labinot Tahiri solidarizohet me familjarët e pjestarëve të policisë, që dyshohet se janë zhdukur


Sot në mëngjes Labinot Tahiri ka vizituar familjarët e dy pjestarëve të Policisë, të cilët para dy netëve dyshohet se janë të zhdukur në lumin Lepenci!

Tahiri u solidarizua në gjetjen e dy pjestarëve të policies dhe apeloi, që për të pasur më shumë mundesi në kërkimin e tyre nga ana e Policisë, pjestarëve të FSK-së e ata që po ndihmojnë sot e disa ditë, do të ishte më mirë të nderpriten punimet e “Bektelenkes”, për arsye se uji, sa shkon e bëhet më i turbullt, ka shtuar Tahiri

Ai ka uruar që të bëhet shpejt gjetja e tyre nga të gjitha ekipet e kërkimit. Duje u lutur për dy policët e zhdukur deputeti Labinot Tahiri, uron që Zoti t’ju jep forcë familjarëve dhe atyre që janë prekur thellsisht nga ky lajm!/PaCensurë


http://www.pacensure.com/2018/04/30/qytetaret-bejne-thirrje-qe-te-bashkohen-ne-kerkimin-e-policeve-te-zhdukur-foto/

Baby Boo