Labinot Tahiri anulon protestën e thirrur për sot: Të gjitha ankesat e gastronomëve paskan qenë politike


Këngëtari Labinot Tahiri e ka anuluar prot*estën të cilën e ka thirrur sot, për shkak që gastronomët janë distancuar nga kjo pro*testë.
Kjo u bë e ditur përmes një postimi në Facebook, në të cilin këngëtari tha se thirrja e tij për pro*testë ishte e drejtë dhe e sinqertë.

“Sot para 20 minutave, kryetari i Gastronomëve paska dalur me një deklaratë që nuk marrin pjesë në pr*otestë, unë me përgjigjen që kisha për ta, e ANULOJË PPRO*TESTËN PËR SOT! Ata interes nuk paskan si pak, dhe i paskan punët mirë, nuk di qysh dilnin në sheshe me TENGJERE E KUSIA!
Të gjitha ankesat e tyre paskan qenë politike ”, ka shkruar Tahiri.

Sot në orën 11:00 ishte thirrur një pr*otestë për t’i kundërshtuar masat e Qeverisë së Kosovës kundër COVID-19.

https://www.facebook.com/LabinotTahiriOfficial/posts/4600991166642898

Baby Boo