“Labinot Azemi me “Thuhet” po merr vemendjen e publikut


Labinot Azemi, tashmë dhe si prezentues i emisionit “Thuhet” sic ju kemi paralajmruar që ai ka startuar në RTI, prezentues dhe autor i emisionit nga një djale i bullizuar i menjanuar nga shoqeria sot ai drejtues i nje emisioni edukativ arsmior ku po e lufton fort bulizmin, keto dite ai lansoj disa episoda dhe si duket publiku i priti mire projektet e tjj!

Labinot Azemin e njohem nga paraqija e tije e pare para dy viteve.