Labinot Azemi më në fund po vjen me diçka të madhe, duke lënë të kaluarën prapa

Fotografia: Kushtrim Rudari

Labinot Azemi djaloshi që theu çdo barikadë duke u kthyer ne një fenomen të momentit ai siç njihet tashmë ne publik për bujen e madhe që akoma po vazhdon të jetë i kerkuar në publik, herë pas here në storiet e tij hedh dhe mesazhe te njerezve që të tjeret shprehen mes dashamirsise dhe ndikimin sa ishte tek të tjerët.

Baby Boo
Fotografia: Kushtrim Rudari

Pa Censurë ka kontaktuar me Labinotin dhe së shpejti ai po vjen me diçka të madhe, të njejtën e konfirmoi edhe ai vetë.

Në shtator ai tha se po finalizohet e gjithë perpjekja e tijë për tu kthyer akoma më fortë si një zë i fuqishëm por deri atëherë nuk dha detaje të tjera përpos se ndjehet i limtur që po finalozohet puna e tij, dhe që me padurim po pret të jep lajmin e shumëpritur per të gjithë.

Fotografia: Kushtrim Rudari