Labi me një tjetër deklaratë të fortë rreth COVID-19: Mos e merrni vaksinën, sepse ju merr mali para kohës

Këngëtari Labinot Tahiri po vazhdon të këmbëngul për prirjet e tij rreth virusit COVID-19.

Baby Boo

Teksa ditë më parë së bashku me kolegët dhe pronarët e restoranteve zhvilloi një protestë para Qeverisë së Kosovës, Labi vazhdimisht ka publikuar edhe statuse në rrjetet sociale, duke treguar mos-besimin e tij ndaj virusit që ka kapluar botën.

Islami i cili njihet për deklaratat e tij të forta në publik, citoi gjatë kësaj interviste se sipas tij “vaksina nuk ekziston, por kërkojnë të na vrasin”.

Me një deklaratë të tillë duket se pajtohet plotësisht Labi, i cili ka publikuar këtë video të Zaçes në Instagram, duke i bërë thirrje popullit që të mos marrin vaksinën për COVID-19 nëse ajo shpiket.

“E po nuk jam i vetmi që mendoj! E dyta ju lus që herë do kur mos pranoni vaksinën në trupin tuaj sepse të merr mali…para kohës. Ju dua sa vetën”, ka shkruar Labinot Tahiri në Instagram.

I njëjti ka treguar së fundmi se është nisur për në Ulqin, qytet ky në të cilin është shprehur se nuk do të hezitojë që të këndojë live për publikun.