Ky serb iu afrua gazetarëve


Gazetari Ermal Panduri ka publikuar një video dhe një fotografi të një pro*testuesi serb në veri të Kosovës i cili ka edhe thi*kë me vete.

Panduri ka shkruar se personi në pamje mund të jetë edhe me të meta, por fakti se e lënë brenda pro*testës një të tillë me ar*më të ftohta tregon mundësinë e in*cidenteve.
“Kjo pastaj mund të quhet nga ta edhe justifikim per eskalim eventual”, ka shkruar Panduri. Mbrëmë serbët janë incizuar duke kënduar këngë nacionaliste e duke provokuar policët kosovarë.