Ky është reagimi i Ramush Haradinajt, pasi Thaçi udhëtoi për intervistim në Hagë


Kryetari i AAK’së Ramush Haradinaj tha se e vlerëson gatishmërinë e Presidentit të Kosovës Hashim Thaçi që t’i përgjigjet ftesës për intervisim nga Gjykata Speciale. Haradinaj tha se shqiptarët kanë bërë lu*ftë të pastër e të drejtë duke mbrojtur pragun e shtëpisë dinjitetin dhe atdheun.

‘’Shqiptarët kanë bërë lu*ftë të pastër dhe të drejtë në mbrojtje të pragut të shtëpisë dinjitetit dhe Atdheut’’ shkroi Haradinaj. Ai shtoi se asnjëherë nuk i kanë ikur ballafaqimit me drejtësinë pa marrë parasysh pozitat shtetërore që kanë pasur.
‘’Nuk ekziston asnjë gjyq që mund ta gjykojë përpjekjen e një populli për të jetuar si gjithë të tjerët të lirë në tokën e vet’’ shkroi ndër të tjera Haradinaj.

Ky është postimi i plotë: