Ky është pronari që vd*iq mbrëmë pasi ha*jnat gr*abitën barnatoren në Çair


Pas lajmërimit nga punëtorja për gr*abitjen, Ali Skenderi niset në vendngjarje në barnatoren AL-NE në Xhon Kenedi në Çair dhe nga tr*ishtimi ndërron jetë. Në Kardiologji atij vetëm iu dëshmua vd*ekja.
Çairi humbi një person të dashur për shoqërinë ndërsa i nd*jeri ka lënë pas vetes 4 jetimë, tre vajza dhe djalin e sapo lindur… Ngushëllime familjes dhe Zoti ua shtoftë durimin…