Ky është personi që e su*lmoj kameramanin e TV Alsat- M!


Sot (24 mars) rreth orës 14:15, zyrtarët policorë të SPB Tetovë kanë arrestuar 31-vjeçarin J.M. nga Tetova, i cili në orën 13:50 është denoncuar nga 19-vjeçari B.P. nga Tetova se rreth orës 11:15 në rrugën e “Ilindenit” në Tetovë e ka sulmuar fizikisht gjatë kryerjes së detyrës së punës si kameraman profesional, i arrestuari J.M. është ndaluar në Stacionin Policor Tetovë dhe pas dokumentimit të plotë të rastit kundër tij do të përgaditet parashtresa përkatëse.

Baby Boo