Ky është i riu nga Negotina që humbi jetën në ak*sident trafiku!

Fmiljarët kanë njoftuar se i riu 22 vjeçar që humbi jetën në aksident është Armiri nga fshati Negotinë.
Të Allahut jemi dhe vetem te Ai do te kthehemi
Me shumë dhimbje morëm lajmin për humbjen e Arminit 22 vjeçarë nga fshati Negotinë në aksident trafiku!!

Baby Boo

Zoti ju dhasht durimin familjes,miqëve!!
Zoti të mëshiroftë qofsh i Xhennetit!

Varrimi ora 15.30!!