Ky është 3-vjeçari që ka shk*atërruar 12 televizorë dhe desh i vuri fl*akën shtëpisë


Nuk është sekret që fëmijët shpesh bëjnë shumë rr*ëmujë dhe pastrimi pas tyre mund të jetë rra*skapitës.
Por nëse keni menduar se fëmija juaj ishte një kër*cënim për rrë*mujë në shtëpi, atëherë duket se ndoshta nuk keni parë asgjë akoma.
Një nënë nga Britania e Madhe ka zbuluar se ajo nuk ka qenë në gjendje të heqë sytë nga djali i saj Jaxon-Carter, që kur filloi të ecte.

Tashmë ai është 3-vjeç dhe Shyama Underwood, 35 vjeç, pr*etendon se ai ka thy*er 12 televizione, ka mbuluar dhomën e ndenjes së sapo dekoruar me baltë dhe ka pë*rmbytur banjën dy herë!
Shyama, e cila ka tre fëmijë të tjerë, thotë se prirjet e tij shk*atërruese i kanë kushtuar asaj gati 6,000 £.

Mamaja e tij thotë se ka provuar çdo gjë për të disiplinuar djalin e saj, por duke i thënë “jo” vetëm e bën atë të dojë të veprojë më shumë.
“Që nga momenti kur ai filloi të ecë, unë nuk kam qenë në gjendje t’i kthej shpinën atij, madje as për një sekondë. Ne kemi blerë 12 TV në 18 muajt e fundit ku ai i shka*tërroi ata duke i tërhequr nga njësia ose duke u he*dhur diçka atyre. Vetëm javën e kaluar ai gati i vuri f*lakën shtëpisë duke e vendosur lodrën e tij në furrë ndërsa unë po gatuaja darkën – u ktheva dhe furra ishte në flakë”, tha ajo.