Ky është 22 vjeçari që mbeti i vrarë në një kazino në Bllacë të Maqedonisë së Veriut

Në mëngjesin e djeshëm pati të shtëna armësh në një kazino në Bllacë të Maqedonisë së Veriut.

Baby Boo

Nga këto të shtëna mbetën të vdekur dy persona, ku njëri nga ta ishte nga Kosova

I ndjeri ishte Malisheva dhe kishte inicialet R.H. Ai ishte djali i vetëm i familjes.

I vrari tjetër ishte Bunjamin Nushi, që ishte anëtar i një klubit të mundjes.