Ky burrë ngacmon seksualisht të miturat në Facebook (FOTO+18)

Vajza e mitur 13 vjeçare nga Shkupi ka denoncuar në Pa Censurë se personi me emrin Albert në rrjetin social facebook i ka dërguar asaj dhe tre mikeve mikeve të saj fotografi të organit gjenital, ku i ka ftuar ato në një marrëdhënie.

Baby Shop Charli

Vajzat e shqetësuara kanë denoncuar rastin në polici, por deri më tani nuk kanë marrë asnjë njofim nga policia për procedimin e rastit.

Ky personin i moshës madhore që ushtron një lloj pornografie për fëmijë në facebook ende e ka profiling e qas’shëm dhe aktiv. Sipas të dhënave në të ai është nga Kosova dhe aktualisht jeton në Mynhen.

Fotografitë që na kanë dërguar vajzat, nuk do t’i plasojmë të plota për arsye etike, duke respektuar lexuesirt e mitur që mund t’i kemi në faqe!

Restorant Lumare
Sigma Doors