Kuvendi e votoi pakon e 5 ekonomike

Ka përfunduar seanca e 32-të, pas çfarë ka filluar seanca e 36-të.

Baby Boo

Në këtë seancë u votuan edhe ligjet për pakon e 5 ekonomike
“Për” votuan 115 deputetë dhe asnjë kundër dhe përmbajtur.