Kuvend, Kasami dhe Gashi ende nuk kanë vendosur se kush do të mbetet BESA


Grupi parlamentar i Lëvizjes BESA, as deri më sot, kur pritet të votohet ministri i Kulturës, i fraksionit me kryetar Afrim Gashin – Asaf Ademi, nuk kanë vendosur se cilët deputetë do t’i bashkohen shumicës parlamentare, e cilët do të ngelen në opozitë.

Sipas asaj që raporton Alsat- m, kryetari i njërit fraksion të Lëvizjes BESA, Afrim Gashi ka deklaruar se për të do të vendoset në mbledhje të partisë, duke mos precizuar se kur do të mbahet e njëjta.

Ndërkaq deputeti i Lëvizjes BESA me kryetar Bilall Kasami, Fadil Zendeli ka deklaruar: “Kolegët e mi të cilët janë pjesë e grupit parlamentarë por nuk veprojnë brenda strukturave të Lëvizjes Besa, ata duhet të deklarohen për formën dhe mënyrën e veprimit të tyre politik”.