Kushëriri i kryeministrit Zaev është prodhues i licencuar i kanabisit


“Është e saktë se kushëriri im Trajçe Zaev ka blerë firmën “Mam” e cila merret me prodhimin e kanabisit për përdorim medicinal”, ka thënë Zaev, gjatë pyetjes së deputetes Blagica Lasovska.

Zaev mes tjerash ka informuar se gjithsej janë investuar 10 milion euro, për këtë biznes dhe janë punësuar mbi 30 persona nga Sveti Nikolla.

Ai ka thënë se është e ligjshme, që të prodhohet kanabis për përdorim medicinal dhe është veprimtari shumë profitabile, Zaev tha se qeveria do të investoj mbi 100 milion euro pë këtë biznes.

 

Baby Boo