Kush zgjedhet deputeti i ri i Kuvendit pasi Florin Besimi dha dorëheqje?!

Me 61 vota “për”, një “kundër” dhe dy vota “të përmbajtura”, Bedri Fazliu është zgjedhur për deputet të Kuvendit.

Fazliu zgjedhet deputet pasi Florin Besimi dha dorëheqje.

Baby Boo