Kush nuk e donte në Shqipëri UÇK-në?!

Si u stërvitën grupet e para të UÇK-së në Shqipëri dhe kush e firmosi marrëveshjen në vitin 1991?

A u dekonspiruan luftëtarët pas rikthimit në Kosovë?

Çfarë thonë dokumentet dhe dëshmitarët e kohës, ish-krerët e UÇK-së dhe politikanët më të lartë shqiptarë?

Përse shumë prej luftëtarëve u arrestuan në mesvitet ’90 nga autoritetet shqiptare dhe cili ishte roli i SHIK-ut të Gazidedes?
A ka pasur lidhje të nëndheshme mes Tiranës zyrtare dhe Beogradit dhe a u dorëzuan nga kryeqyteti shqiptar tek UDB-ja, listat e luftëtarëve që kërkonin lirinë e Kosovës?

Baby Boo