Kush i helmon qentë në Sfillarë të Epërme (Pamje shqetësusese)

Në portalin Pa Censurë kanë denoncuar fshatarët e fshatit Sfillarë e Epërme se në këtë fshat gjenden qen endacak, të ngordhur në livadhet e fshatit.

Baby Shop Charli

Deri më tani, ende nuk kanë reaguar institucionet. Veprimet e këtilla janë të ndaluara me ligj dhe pët të njëjtat kryesi duhet të mbajë përgjegjësi.


Restorant Burimi  3- Vertok
Sigma Doors