Kush është shqiptari që iu hodh në përqafim ekipit serb në Eurovizion, sa i lumtur për suksesin e Serbisë


Ivana Nikolić, Ksenija Knežević dhe Sanja Vučić e çuan Serbinë në finalen e Eurovizionit me këngën e tyre.
I lumtur sa ekipi serb për këtë sukses, duket se ishte edhe një shqiptar.
Me flamurin kuq e zi, një anëtar i delegacionit shqiptar në Eurovizion iu afrua serbëve duke i uruar dhe përqafuar për këtë sukses. Lajmi është dhënë me krenari nga mediat serbe.

Baby Boo