Kush është personi që dyshohet se sulmoi të riun A.A nga Hasanbegu

Faqja në facebook që përfaqëson banorët e lagjes Hasanbeg, kanë reaguar duke i dalë në mbrojtje të riut që u rrah brutalisht në autobus, në të shkruhet:

” Ja ky pra ashtë Amar Avdiu i Hasanbegut, nxënës i vitit të par në shkollën e mesme Dimitar Vllahov, i cili ishte viktim sot në àutobusin me numër 65, n ë Auto komand, i cili u maltrtua dhe u rrahë nga huliganët maqedon.
Huligani kryesor i Stajkovces është ne Komentin e par ne foto..”

Ndërsa personi që akuzohet është ky:


Baby Boo